opc_loader

 

Welkom bij Design-Light

 

Design-Light is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral gericht heeft op de installatiemarkt, voor zowel horeca als detailhandel. Naast onze installatie en verkoop hebben wij ook een verhuurafdeling voor evenementen. Daarnaast zijn wij tussenleverancier voor diverse bedrijven zoals installatiebedrijven, hoveniers, etaleurs, podium- & standbouwers.

 

Design-Light werkt uitsluitend met de allerbeste materialen en producten, voor een betaalbare prijs. Op dit moment verkopen wij veel LED verlichting. Dit is nu de meest gebruikte lichtbron.

 

LED lampen hebben elektronische componenten die verlichten als ze stroom krijgen. LED is een afkorting van Light Emitting Diode. LED lampen hebben een lagere energieverbruik en door gebruik te maken van LED lampen minimaliseren de onderhoudskosten. De LED lamp is milieuvriendelijk door het lagere energieverbruik, maar ook doordat geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën.

 

Kenmerken van LED

  • De levensduur van LED lampenvarieert van 15.000 tot zo’n 40.000 uur, dit levert een energiebesparing die kan oplopen tot ruim 80 procent in vergelijking met de traditionele gloeilamp
  • De LED lampen  zijn ook verkrijgbaar in een dimbare variant die geschikt is voor het creëren van gastvrije en uitnodigende sfeer in verschillende ruimtes;
  • De LED lamp is een milieuvriendelijk product door geen gebruik van chemicaliën;
  • De meeste LED lampen zijn retrofit, dit betekent 1-op-1 vervangbaar met de traditionele gloeilamp.

 

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via email: info@design-light.nl